RSS

Ezt a filmet meg kell nézni,nagyonjó.Egyszerűen az a típus,amelyen az ember végig vigyorog az első perctől,az utolsóig.

Nos elősszöris adott négy férfi.

Phil,a jóarcú,nős tanár.Stu,a boldogtalan párkapcsolatban élő fogorvos,aki ettől függetlenül készül megkérni a hárpia nőszemélyt,merthogy ez a dolgok rendje(bár félreértés neesék,nem ő a föszereplő).Elen,a kicsit zakkant,túlsúlyos csávó,aki a leendő menyasszony bátyja.És persze Doug akinek a legénybúcsúja van,amit három barátjával tart Vegasban.

Minden szép és jó,bérelnek egy lakosztályt,és kezdődhet a buli. 

-filmszakadás-

Másnap mikor felébrednek semmi emlékük nincs a tegnap estéről,csak annyit tudnak,hogy a lakosztályt rendesen feldúlták,a fürdőben egy tigris,egy másik szobában pedig egy kissrác csücsül,legjobb barátjuk,akinek mellesleg két nap múlva esküvője lenne,eltűnt nyomtalanul.
 

Nos számomra az igazán jó rész még csak most következik,innen indul be a cselekmény.

Elkezdenek nyomozni a városban és úgy tűnik,nagyon durva volt az az este,csak kár hogy semmire nem emlékeznek.

Ami szerintem az egyik legjobb dolog A másnaposokban,hogy egy pillanatra sem unalmas,mivel márcsak a történet miatt is váltakoznak a helyszinek(hotel,rendőrkapitányság,sivatag,csak hogy néhányat említsek),szereplők.És mindenhol úgytűnik hogy ismerik őket.
 

 

 

Na,többek között kiderül,hogy Mike Tyson-é a tigris(ezért egy kicsit dühös is),a gyerek egy sztriptíztáncosnőé,akiről kiderül mellesleg,hogy hozzáment Stu-hoz,rájukszáll pár keményfiú(ez elmaradhatatlan)mert lógnak a főnöküknek,akit mellesleg elraboltak("-Dehát miért raboltunk volna el?-Honnan tudjam,egyszercsak aztmondtad,hogy énvagyok a kabalád és már gyömöszöltetek is a csomagtartóba.")lógnak egy rakás zsetonnal úgyhogy van itt minden.

Összességében,számomra 2009 eddigi egyik legjobb filmje,még nemtudom miklesznek ezévben vígjáték terén,de ezt nemlessz könnyű fölülmúlni.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://bangbang.blog.hu/api/trackback/id/tr661476997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.