RSS

 Bár 2002 es a film,én csak ma néztem meg,gondoltam írok hát róla pár sort.

Kezdjük ott hogy nekem tetszett.Az egész egy olyan jövőben játszódik,amiben már volt 3. világháború és most egy ember van,aki irányít és kitalálja,hogy minden rossz okozója hogy az embereknek érzelmeik vannak,ezért egy speciális drogot kezdenek mindenkinek beadni,amitől ez a probléma megszűnik és így kialakul az akkori helyzet.

De persze vannak akiknek ez jogosan nemtetszik,őkmegpróbálják megvédeni a tiltott tárgyakat(képek,könyvek,illatok,zene hát ja,elég sokminden tiltott),nemveszik be a napi adagjukat(merthogy ugye mégse olyan jó az az "ideállis" világ),sőt,megpróbálják szabotálni annak a gyártását.

Vannak persze hivatalos emberek,akiknek az a feladatuk hogy ezt megakadályozzák bármi áron,ezen kívül vannak még speciális embereik,a cleric-ek(papok?)akik természetesen speciális képzésben részesültek(kitaláltak egy harcmodort pisztollyal,Gun Kata vagymi)és hát elég nehéz őket megölni.
 

Ilyen cleric a főszereplő is,de nemadja be magának egy nap az adagját és elkezdi felfedezni azt hogy milyen jó is érezni,plussz régen elfeledett emlékek térnek vissza.

Na aztán van itt minden,beakarják építeni az ellenálláshoz,de valójában kettősügynök,elárulják,aztán végül megint fordul a kocka,szóval elég fordulatos,érdemes megnézni.


A bejegyzés trackback címe:

https://bangbang.blog.hu/api/trackback/id/tr111473843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.